Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis uitgelachen om Photoshop-fail: ‘M’n neefje van 3 kan dit nog beter!’

peter gillis photoshop

Peter Gillis werd landelijk bekend door het programma Massa is Kassa, waarin het reilen en zeilen te volgen is op zijn Oostappen vakantieparken. Het programma en de parken leverde hem miljoenen op. Voor een goede Photoshopper lijkt hij echter geen budget te hebben…

Dwangsom van een miljoen euro

De afgelopen maanden komt Peter steeds vaker in het nieuws vanwege allerlei schandalen rond illegale praktijken, mishandeling van zijn ex-vriendin Nicol Kremers. Woensdag werd nog bekend gemaakt dat hij een dwangsom van een miljoen euro moet betalen voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. Bovendien dreigt hij enkele van zijn Oostappen vakantieparken te moeten sluiten vanwege een conflict met de gemeente.

Hand op de knip

Wellicht is dit ook de reden dat Petertje even de hand op de knip houdt, zo blijkt wel uit een promotie die hij op Instagram postte. Bij een aantal foto’s van merchandise schrijft hij: “WINACTIE! Win een unieke VIP-overnachting in een omgetoverde Gillis mobilehome op Vakantiepark Prinsenmeer mét meet & greet en natuurlijk een klein rondje in de Rolls-Royce. In de mobilehome ligt mijn biografie voor je klaar, hangt een badjas in de badkamer en drink je in de ochtend koffie uit een foxwilde mok…”

Slechtste Photoshop ooit

De aandacht van zijn volgers gaat echter vooral naar de kwaliteit van de foto’s, die Peter zelf met Paint in elkaar lijkt te hebben gezet. Zo schrijft ene Jeroen: “Petertje, als ik jou was zou ik ff iemand anders zoeken die jou fotoshop verzorgt. Me neefje van 3 kan dit nog beter”, en Ward: “Misschien de slechtste Photoshop reeks die ik ooit gezien heb.”

Check de Photoshop-fail van Peter Gillis hier:

Check ook: Peter Gillis in financiële problemen? ‘Spreekt videoboodschappen in voor 50 euro’ – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like