Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis start actie op de Gouden Televizier-ring te winnen

Peter Gillis Televizier ring
Beeld: Instagram @petergillisoostappen

De laatste tijd krijgt Peter Gillis ongelofelijk veel negatieve kritiek. Eerst ging het om het mishandelen van zijn vriendin Nicol Kremers, daarna de mieren die op de muren van zijn vakantiehuisje liepen en zo zijn er onlangs talrijke dingen over hem in de media verschenen. Ondanks alle negativiteit doet hij zijn uiterste best om er het beste van te maken. Hij wil nu zelfs de Televizier-Ring winnen.

Op naar de ring

Peter Gillis plaatste een bericht op zijn Instagram, waarmee hij een oproeping doet om te stemmen voor zijn show op op SBS 6, Massa is Kassa. Het bericht luidt: “Hatseflats!! Stem Familie Gillis: Massa is Kassa in de strijd om de Gouden Televizier-Ring. Dankzij jullie support zijn we terecht gekomen in deze felbegeerde nominatieronde… De drie programma’s met de meeste stemmen verschijnen op het Gouden Televizier-Ring Gala! 🤩 Op naar de ring.”

Peter Gillis
Beeld: Youtube, TV Depot Nederland

Gediskwalificeerd?

Velen zijn niet te spreken over het feit dat hij wordt toegelaten om deel te nemen aan de wedstrijd na alle bewijzen die tegen hem zijn gevonden voor de mishandeling van Nicol. “Peter Gillis ronselt nu op sociale media stemmen voor Massa Is Kassa voor de Televizier-Ring. Maar het programma zal toch wel gediskwalificeerd worden als Peter veroordeeld wordt? Als zelfs de reviewvideo’s van Jan Roos al niet door de keuringscommissie komen…”, aldus Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, op Twitter.

Social media

Ook op social media is men er niet blij mee dat hij meedoet om de Televizier-Ring te winnen. “Serieus?!”, reageert Pascal op zijn bericht. Een andere gebruiker, Emmy schrijft: “Nee, sorry, maar Lil Kleine moest door zijn acties door het stof, dus ik ga er echt niet in mee dat jij nu genomineerd bent voor een Televizier-Ring. Ik vind het werkelijk beschamend.” Weer een derde, Monique die aangeeft: “Als het nou om een prijs voor de grootste leugenaar ging, ja dan had ik zeker op jou gestemd. 😂” Het ziet er dus niet zo best uit voor Peter.

Bron: mediacourant.nl

Beeld: Youtube & Instagram

You May Also Like