Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peter Gillis moet vakantieparken sluiten na bezoek mysterie guest: ‘Bijna alles scoort onvoldoende’

peter_gillis_problemen

Zit Peter Gillis in de problemen? De ondernemer zette onlangs onder meer zijn Belgische villa, zijn Rolls Royce en zijn ultraluxe camper in de verkoop en nu moet hij ook nog eens tijdelijk de deuren van zijn vakantieparken sluiten na een mystery guest van het programma MAX Vakantieman. De mystery guest was alles behalve blij met zijn bezoekje aan één van Peters vakantieparken. Het geluk komt momenteel dus niet bepaald niet uit de lucht vallen voor Peter Gillis.

Quote 500

Peter Gillis (59) kun je kennen als oprichter van de ‘Oostappen-vakantieparken’. De parken komen weleens negatief in het nieuws, maar dat weerhoudt hem er niet van om er lekker geld mee te verdienen. Vier keer op rij kreeg hij een notering in het tijdschrift Quote 500, de lijst van de 500 rijkste Nederlanders. Nu lijkt het alsof de vlam echt in de pan slaat, want Peter sluit een aantal vakantieparken. Dat allemaal dankzij het programma MAX Vakantieman.

MAX Vakantieman

Het zomerprogramma MAX Vakantieman stuurt elke week een mystery guest naar een vakantiepark in Nederland. Deze gast doet vervolgens inspectie naar allerlei onderdelen en filmt dit met een verborgen camera. De mystery guest was alles behalve tevreden: bijna alles scoorde onvoldoende: van de algemene indruk en de hygiëne tot aan de bedden. Oei, oei, oei. 

Vakantieparken sluiten

Het bestuur is inmiddels met een reactie gekomen: ‘Dat er bij sommige accommodaties achterstallig onderhoud is, zal ik niet ontkennen. Mede door een gebrek aan personeel en vertraging in de aanlevering van materialen is nog niet alles uitgevoerd naar onze maatstaven.’ Daarom zijn er na de herfstvakantie tijdelijk een aantal vakantieparken gesloten om de chalets op te knappen. Werd tijd, Peter…

Check hier hoe de huisjes op de parken vane Peter Gillis er van binnen uitzien:

Bron en beeld: RTL Boulevard

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like