Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Peter Gillis plaatst verborgen camera’s in kleedhokjes op park Blauwe Meer’

peter gillis photoshop

Ruben Koet, bekend van Youtubekanalen Xtremerides en Koetlife, heeft op vakantiepark Blauwe Meer een verontrustende ontdekking gedaan. Op camera heeft hij vastgelegd hoe er een bewakingscamera in zijn kleedhokje is geplaatst. Hij suggereert dat Peter Gillis hier iets mee te maken heeft.

Duizend euro per dag

Het vakantiepark Blauwe Meer van Peter Gillis heeft de laatste tijd veel negatieve aandacht gekregen. De gemeente heeft geëist dat hij het park moet sluiten vanwege de huisvesting van illegale arbeidsmigranten. Peter heeft een jaar de tijd gekregen om het vakantiepark volledig te sluiten, anders moet hij een boete van duizend euro per dag betalen.

Schokkende ontdekking

Ruben Koet bezocht het zwembad op vakantiepark Blauwe Meer om de situatie daar te bekijken. Op zich heeft hij niet veel aan te merken op het zwembad zelf, behalve dat het vooral een ontmoetingsplek lijkt te zijn voor asociale mensen die zich voornamelijk naar de vakantieparken van Gillis begeven vanwege de lage kosten en gebrekkige beveiliging. Hoewel Ruben niet veel kritiek heeft op het zwembad, verandert dit als hij terugkeert naar het kleedhokje. Daar ontdekt hij namelijk iets schokkends: Gillis heeft een camera in het kleedhokje geïnstalleerd.

Camera in kleedhokje

Ruben Koet en zijn vriendin Patty Smits waren zich aan het omkleden toen ze ontdekten dat er een camera hing. Zijn vriendin was op dat moment topless terwijl Ruben nietsvermoedend aan het filmen was. Ruben denkt dat de camera mogelijk op het gangpad gericht is, maar het is in ieder geval een zeer vreemde en ongepaste plek om een camera op te hangen. De beelden van deze ontdekking zijn hieronder te bekijken.

Check ook: Peter Gillis lijkt weer terug op oude gewicht tijdens vakantie: ’40 kilo aangekomen’

Bron: roddelpraat.nl

Beeld: YouTube

You May Also Like