Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis lijkt weer terug op oude gewicht tijdens vakantie: ’40 kilo aangekomen’

peter gillis photoshop

De situatie rond Peter Gillis is momenteel op zijn zachtst gezegd complex. Terwijl hij geconfronteerd wordt met juridische problemen en zakelijke uitdagingen, lijkt zijn persoonlijke leven ook volop in beweging te zijn. Hij lijkt namelijk een groot deel van zijn kwijtgeraakte gewicht weer terug te hebben gehad.

Problemen en nogmaals problemen

Peter Gillis torst momenteel een enorme last van zorgen op zijn schouders. De sluiting van meerdere van zijn parken heeft hem flinke boetes opgeleverd, die zelfs de miljoenen grens overschrijden. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij geconfronteerd met de vastberadenheid vanex vriendin Nicol Kremers om hem achter de tralies te krijgen. Nicol beweert dat Peter haar meer dan tien keer heeft mishandeld. Bovendien streeft ze naar het stopzetten van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, waarin hij eerder schitterde, en het lijkt erop dat ze daarin zal slagen.

27 kg kwijtgeraakt

Ondanks deze overweldigende uitdagingen lijkt Peter op het eerste gezicht verrassend kalm. Als een multimiljonair koopt hij kastelen en villa’s alsof het niets is, en financiële problemen lijken hem niet te deren. Na de breuk met Nicol heeft Peter zich serieus gericht op zijn gezondheid en eetgewoonten. Hij heeft zijn reis naar een gezondere levensstijl gedeeld op sociale media en meldde dat hij fantastisch vooruitgang boekt in het verliezen van gewicht. In slechts enkele maanden tijd is hij al 27 kilo kwijtgeraakt, wat duidelijk zichtbaar is op foto’s van zijn slanker gezicht.

Weer aangekomen

De afgelopen drie weken heeft Peter echter zijn vakantie in Spanje doorgebracht, vergezeld door zijn nieuwe partner, Wendy van Hout. Helaas lijkt zijn streven naar een gezondere levensstijl tijdens deze vakantie enigszins te zijn verzwakt. Zijn volgers hebben verschillende beelden geanalyseerd en zijn tot de conclusie gekomen dat Peter in plaats van verder af te vallen, juist is aangekomen. Ze schatten dat hij tijdens zijn verblijf in Spanje minstens 40 kilo is aangekomen. “Peter is meer aangekomen dan hij afgevallen was”, luidt het.

Check ook: Peter Gillis ontwikkelt kookboek en begint met worstenbroodjes

Bron: showmag.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like