Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis in de problemen? ‘Geen nieuw seizoen Massa is Kassa, Nicol wil Peter verlaten’

vriend peter gillis

Dat Peter Gillis de laatste tijd met zoveel problemen te kampen heeft, is al lang geen geheim meer. Eerst de relatie problemen met zijn vriendin Nicol, daarna zijn vakantieparken die niet in orde waren en nu… Nu meldt Roddelpraat.nl zelfs dat zijn televisie programma “Massa is Kassa” zal worden stopgezet.

Oorzaken van de stopzetting

Peter zou Nicol afgelopen mei hebben aangevallen. Peter ontkende aanvankelijk alle geruchten, maar de zaak kwam wel voor de rechter en er bleek inderdaad heel wat mis te zijn. Daarnaast zijj zijn vakantieparken nog steeds niet op orde: gasten klagen steen en been over de slechte hygiëne en Peter houdt zich niet aan de regels. Daarnaast blijft zijn camping in Den Driesch gesloten vanwege de mogelijkheid dat Peter de exploitatievergunning voor criminele doeleinden gaat gebruiken. Al deze zaken zullen er volgens Roddelpraat uiteindelijk voor zorgen dat “Massa is Kassa” geen nieuw seizoen zal krijgen.

eenzame peter gillis

Gaat Nicol Peter verlaten?

Maar dat is niet alles: het gerucht gaat dat Nicole Peter wil verlaten. Nicol is de laatste tijd verschillende keren met een andere man gezien. Niet lang geleden verscheen er een foto van haar die een man kuste in de media, en twee weken geleden dook de foto weer op. In de video die door Roddelpraat werd getoond, is Nicol te zien terwijl ze een andere man kust op een parkeerplaats. Hoewel de vrouw in de video er identiek uitziet als Nicol, beweert ze zelf dat het niet om haar zou gaan.

peter gillis nicol

Bron: roddelpraat.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like