Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Peter Gillis: ‘Ik at per dag 16 worstenbroodjes’

Peter Gillis kreeg een wake-upcall nadat hij in maart afgevoerd werd per ambulance omdat hij onwel werd tijdens de opnames van zijn realityserie Massa is Kassa. Niet zo gek als je in zijn eetdagboek leest dat hij wel 16 worstenbroodjes per dag at.

Uitslag hersenscan

In eerste instantie dacht het ziekenhuis aan een hersenbloeding, tia of beroerte. Peter gaf het volgende aan: “Maar de hersenscan was goed. Het bleek dat mijn suiker te hoog was. Ik krijg nog meer onderzoeken en voel me nog steeds niet goed.”

De artsen hebben Peter goed onderzocht. Ze hebben een hersenfilmpjes en een hersenscan gemaakt. Maar “Het was allemaal goed”, zegt hij in gesprek met Shownieuws. Nicol was natuurlijk enorm geschrokken, ze dacht dat Peter het niet zou redden toen hij onwel werd, zat de hele dag in spanning. ,,Ik was er al de hele dag vervelend van. Maar gelukkig is alles goed en kan ik ook weer rustig ademen.”

6400 calorieën aan worstenbroodjes per dag

Geen worstenbroodjes meer voor Peter vindt Nicol. “Ik at er ooit 16 per dag en dat zijn al 400 calorieën”, geeft Peter aan. wat betekent dat hij alleen al met worstenbroodjes 6400 calorieën binnenkreeg.

En dat was natuurlijk niet het enige wat hij at.”Drie glazen ranja, een yoghurt met steviasuiker, drie cappuccino’s, twee cola zero, salade met kip, anderhalve yoghurt met cornflakes, cappuccino, twee ranja, cola zero, yoghurt met cornflakes, twee boterhammen met kalfsragout, vanillevla, ranja, cola zero en zalmteriyaki met groente en sla”, somde Nicol op.

“Dit is een wake-up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, zei hij in het ED. Inmiddels heeft hij besloten weer naar zijn afslankcoach te gaan.

Instagram Peter Gilllis

Bron: DenD
Beeld: Instagram Peter Gilllis

You May Also Like