Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis heeft “grote spijt” van liegen over ‘incident in privésfeer’

Peter Gillis
Beeld: Youtube, TV Depot Nederland

Onlangs verscheen het gerucht dat Peter Gillis verdacht werd van mishandeling van zijn vriendin Nicol. Peter en Nicol ontkende dit echter stellig, maar moesten woensdag toch toegeven dat er een ‘incident in de privésfeer’ had plaatsgevonden. Peter laat nu aan De Telegraaf weten “grote spijt” te hebben van dit liegen.

Code rood

Peter zou enige tijd geleden zijn gearresteerd, nadat er een ‘incident’ had plaatsgevonden op een van zijn Oostappen-parken. Peter en Nicol ontkenden alle aantijgingen echter stellig en Peter postte zelfs een ‘çode rood’ over nepnieuws op zijn Instagram:

‘Wel degelijk vastgezeten’

Rob Goossens melde korte tijd later in RTL Boulevard echter: “Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die mishandeld zou zijn… Het is gebeurd en het ging eigenlijk de afgelopen tijd al niet supergoed tussen die twee.

Zitting

Dinsdag erkende de advocaat van Gillis dat er inderdaad toch wel sprak is geweest van een incident en dat er een zitting zal worden gehouden waarin er op verzoek van de advocaat van de verdachte een getuige gehoord zal worden. Dit zou gaan om Nicol. Op 12 augustus is er een zitting in de rechtbank van Den Bosch, waar het OM de tenlastelegging zal voordragen.

Bron: Shownieuws
Beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like