Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis haalt uit naar Nicol Kremers: ‘Die weet niet wat werken is’

mark gillis
Beeld: YouTube

Afgelopen week leerden we de nieuwe vriendin van Peter Gillis kennen. Het nieuws verspreide zich als een lopend vuurtje en voor we het wisten had heel Nederland het erover. Veel mensen maakten meteen de vergelijking tussen Nicol en Wendy, maar ook Peter zelf maakt zich hier schuldig aan.

Wendy is meer een onderneemster

Intussen zal je het verhaal over hoe Wendy en Peter elkaar leerden kennen al wel ergens hebben gehoord, maar goed. De twee leerden elkaar dus op een van Peters’ vakantieparken, waar Wendy Peter aansprak op het terras. Peter noemt is vooral trots op Wendy’s business mind, een business woman is ze dus wel. ‘(Wendy) is meer een onderneemster en hard werken. En Nicol, alle respect ervoor, maar hard werken, die weet niet wat dat is. Dat geeft ook niet, maar dat is het verschil tussen die twee dames”, adus Gillis.

Mark blij met nieuwe stiefmoeder

Als iemand blij is met zijn nieuwe stiefmoeder dan is Parkie Markie wel. Op Instagram maakt hij dat ook heel duidelijk: ‘Welkom in de familie lieve Wendy. Wat iedereen nu ook al van je zegt/vind trek je zelf er niks van aan, ik vind je vooral een lieve, leuke, gezellige, hard werkende meid! Belangrijkste van alles is dat jij en papa een fijne toekomst tegemoet gaan en wij als familie mogen genieten van de leuke momenten samen. Je bent een topper en dat weten wij en de mensen in jouw directe omgeving.’

Volgers minder positief

Niet te vergeten dat er hierbij dus ook een nieuwe familie foto hoort, waarbij Wendy zeker ook te zien is. De volgers waren niet zo positief hierover. Zo schrijft iemand:  ‘Doe niet zo naïef man 😂. Wat heeft ze, 5 kinderen van 3 mannen ofzo? Ziet eruit als een poppetje en wordt verliefd op Peter. Met alle respect, maar RaRa politiepet. Binnen nu een korte periode is dat ook weer over. Zal ze wel een OnlyFans gaan beginnen 😂😂’ Anderen zeggen dat we na een half jaar wel weer een nieuwe gezinsfoto mogen verwachten. Met of zonder Wendy? Het blijft allemaal nog een vraag.

Check ook: NIEUWE VRIENDIN PETER GILLIS BLIJKT BIZAR VERLEDEN TE HEBBEN: ‘HEEL TOEVALLIG’

Bron: Loesoe

Beeld: YouTube

You May Also Like