Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peter Gillis gooit gezin met kleine kinderen ’s nachts van park: ‘Hij was intimiderend’

De negatieve berichten lijken Peter Gillis de afgelopen tijd te achtervolgen. Momenteel gaat er een bericht op Facebook viral, waarin een vrouw een vervelende aanvaring van haar zoon met Peter deelt, die met zijn gezin te gast was op een van de Oostappen-parken.

Aanvaring met Peter Gillis

Behalve dat hij momenteel verwikkeld is in een rechtszaak rond de mishandeling van zijn vriendin Nicol, komen er bijna aan de lopende band beelden voorbij waarin de erbarmelijke staat van de vakantiehuisjes op de Oostappen-parken te zien is. Deze keer gaat er een verhaal rond van iemand die een aanvaring met Peter zelf had, op het park Prinsenmeer.

Intimiderend

Volgens de vrouw reed haar zoon rond op een elektrische step op het park, toen Peter ineens naar hem schreeuwde dat dit niet was toegestaan. Toen de man aangaf dat hij dat niet wist, omdat hij pas net was aangekomen, werd Peter steeds onvriendelijker, waarbij hij hem op een gegeven moment zelfs op intimiderende wijze vertelde dat hij met zijn vrouw en twee jonge kinderen van het park moest vertrekken, waarna ze ’s nachts op straat stonden en op zoek moesten gaan naar een hotel.

Check het hele verhaal over de aanvaring met Peter Gillis hier:

Peter Gillis intimiderend
Peter Gillis intimiderend

Bron en beeld: Juicechannel, RTL

You May Also Like