Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis gaat door het lint bij caféruzie (beelden)

peter gillis caféruzie

Peter Gillis heeft op kerstavond ruzie gekregen in een café in het Brabantse Asten, nadat iemand ongevraagd aan het achterste van zijn dochter had gezeten. Roddelpraat kreeg beelden toegestuurd van een volger waarop te zien is hoe Peter flink aan het schreeuwen is naar verschillende mensen.

Peter Gillis caféruzie

Kerstborrel Prinsenmeer

Het incident zou hebben plaatsgevonden tijdens de kersborrel van Peter’s park Prinsenmeer. Daarbij zou zijn dochter Inge zijn lastiggevallen door andere bezoekers, waarbij iemand aan haar achterste zou hebben gezeten, waarna Peter ingreep. Toen de eigenaar van het café niet ingreep om Peter te staan, werd hij daar weer boos over en richtte zijn woede vervolgens op hem.

Opstootje

Op de beelden is te zien hoe er een opstootje lijkt plaats te vinden, waarbij ook Mark Gillis en enkele anderen betrokken zijn waarna Peter uit het groepje wegloopt naar de cafébaas en naar hem schreeuwt: “Je bent echt een waardeloze vent, joh! Hij zit gewoon aan de kont van m’n dochter man! Flikker toch op man! Moet jij eens opletten, jongen! Dit is toch niet normaal man! Je moet de baas van uw eigen k*t tent zijn! Niet normaal man!”

Check de beelden van Peter Gillis die door het lint gaat bij een caféruzie hier:

Check ook: Kijkers verbaasd over gebrekkige kennis Peter Gillis: ‘Is Afrika net zo groot als Nederland?’ – SGXL.NL

Bron: Roddelpraat

Beeld: Skoften

You May Also Like