Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis en Nicol ‘als maatjes’ uit elkaar: “We hebben nog veel plezier met elkaar”

peter gillis nicol uit elkaar

Het was voor de buitenwacht al enige tijd zo klaar als een klontje, maar nu is het ook eindelijk officieel: Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar. Dit maakt Peter bekend met een post op zijn Instagram-kanaal.

Geruchten

De afgelopen maanden waren de twee Massa is Kassa-sterren aan de lopende band het middelpunt van allerlei geruchten over mishandelingen en vreemdgaan. Toch bleven ze bij hoog en laag ontkennen dat ze relatieproblemen hadden. Afgelopen week werd Nicolleke echter diverse malen met ene Mike gesignaleerd, en leek ze niet eens meer haar best te doen om het verborgen te houden. Ontkennen had dan ook niet veel zin meer.

Op vriendschappelijke manier

Peter schrijft op Instagram: “Beste vrienden en fans. In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken.”

Check de post van Peter Gillis waarin hij bekend maakt dat hij en Nicol uit elkaar zijn hier:

Bron en beeld: Instagram Peter Gillis

You May Also Like