Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis betrapt met ’25-jarige nieuwe vlam’: ‘Stonden op klaarlichte dag te tongworstelen’

peter gillis nieuwe vlam

Peter Gillis maakte onlangs bekend dat hij en Nicol Kremers uit elkaar waren, en beiden laten er geen gras over groeien. Lag Nicolleke zelf al voor het officiële bericht bij barber Mike op het luchtbed, ook Petertje lijkt alweer onder de pannen te zijn. Roddelpraat kreeg beelden toegestuurd waarbij hij met zijn nieuwe vlam op klaarlichte dag stond te tongworstelen.

’25-jaar oude dame’

De ‘spion’ die de beelden naar Roddelpraat opstuurde, meldde erbij: “Ze hadden al de hele avond sjans dus ik liep maar even mee toen ze naar de auto gingen want you never know”. Ook voegde deze persoon eraan toe dat het volgens hem ging om een dame van zo’n 25 jaar oud ging. Jan Roos: “Je moet gewoon of knap zijn of rijk en dan komt het allemaal wel goed met die mokkeltjes”.

Nicolleke

Ook Nicolleke lijkt namelijk flink van haar vrijgezellenbestaan aan het genieten te zijn. Met carnaval tongworstelde zij er namelijk ook stevig op los, zo zien we in dezelfde aflevering van Roddelpraat. Het lijkt er dus op dat een relatie met barber Mike er niet in zit. Maar ja, een miljoenenvilla inruilen voor een luchtbedje in een kapperszaak is natuurlijk ook niks voor Nicol.

Check de beelden van Peter Gillis en zijn nieuwe vlam, vanaf minuut 3:35 en de zoenende Nicolleke vanaf 7:50:

Check ook: Barber Mike onthult wat er precies tussen hem en Nicolleke gebeurd is – SGXL.NL

Bron en beeld: Roddelpraat

You May Also Like