Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Peter Gillis alweer gespot met ‘nieuwe vriendin’: ‘Te zien in nieuw seizoen Massa is Kassa’

nieuwe vriendin peter gillis

Peter Gillis maakte vorige week bekend dat hij en Nicol Kremers officieel uit elkaar waren. Dit kwam natuurlijk niet bepaald als een verrassing, gezien het feit dat Nicolleke al regelmatig met andere mannen was gespot. Ook Peter Gillis lijkt niet van plan om lang te alleen te blijven, hij is namelijk alweer gesignaleerd met een ‘nieuwe vriendin’.

Nieuwe vriendin Peter Gillis

Een van Yvonne Coldeweijer’s spionnen stuurde een foto op van Peter die hand in hand met een onbekende dame door het centrum van Maastricht wandelt. Yvonne schrijft bij de foto: ‘Toevallig lijkt zijn nieuwe vriendin een beetje op Nicolleke, maar ze was het niet.” Yvonne speculeert zelfs al een stuk verder: “De kans is groot dat we zijn nieuwe vriendin gaan zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa.

Luxe villa ingeruild voor kapsalon

Nicol zou nog voor het nieuws van de breuk bij haar ‘nieuwe vriend’ Mike zijn ingetrokken. Dit werd duidelijk op beelden, die Reality.fbi in handen kreeg.. Hierop was namelijk duidelijk te zien hoe Nicol en deze Mike stomnden te zoenen. Een anonieme bron schrijft erbij: “Peter is foxwild want Nicol is vreemdgegaan met Barbier Mike uit Schoonhoven. Ver voor september 2022 ging het al niet zo goed meer tussen de twee en zijn ze uit elkaar gegaan, maar dat moest geheim blijven voor de buitenwereld omdat ze hun programma nog draaien.” Volgens de bron woont Nicolleke tegenwoordig dan ook niet meer bij Peter in huis. “Ze heeft haar luxe villa ingeruild voor een mini huisje achterin de kapsalon van Mike.”

Check Peter Gillis en zijn ‘nieuwe vriendin’ hier:

nieuwe vriendin peter gillis

Check ook: Nicolleke probeerde BN’er aan de haak te slaan in gelekte appjes – SGXL.NL

Bron en beeld: Instagram LifeOfYvonne

You May Also Like