Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Peter Gillis al ‘133 worstenbroodjes lichter’

Beeld: Instagram - Peter Gillis

Zoals het al eerder bekend werd was Peter Gillis twee maanden geleden opgenomen in het ziekenhuis vanwege zijn gezondheid. Hij moest noodgedwongen op dieet om af te vallen, zodat er weer wat verbetering kwam in zijn gezondheid. En geloof het of niet, het is hem aardig gelukt. Hij is nu al 133 worstenbroodjes lichter, dus hij heeft nog 266 te gaan. Wat een prestatie!

Peter Gillis

Er lopen nog onderzoeken

Destijds vertelde Peter tegen de Veronica Ochtendshow: “Vorige week was ik bijna dood, nu ben ik weer herrezen.” Verder gaf hij aan dat zijn hartslag naar 25 zakte toen hij op weg was naar het ziekenhuis: “Halverwege is er daarom nog iemand bij ingestapt, mocht reanimatie nodig zijn. Vorige week heb ik de knop omgezet. Ik ben nu aan het lijnen en bewegen, anders komt het niet goed. Er lopen nog onderzoeken naar wat er aan de hand is, ze denken dat ik te hoge suikerwaarde heb.” We zijn inmiddels al een anderhalve maand verder en we zijn heel erg benieuwd hoe het nu met hem gaat.

Verschillende pogingen tot afvallen

Peter heeft gebruikt gemaakt van verschillende pogingen tot afvallen en moest zelfs een dagboek bijhouden, die velen enorm hebben laten schrikken. Het is best wel ongelooflijk, maar in een avond nuttigde het stel: “Zes flessen cava, twee bier, limoncello, vier flessen rode wijn, uiensoep, mosselen, een halve portie zalm en een uitsmijter…” Daarnaast vertelde Peter dat hij heel erg dol was op worstenbroodjes. Hij at per dag 16 worstenbroodjes en dat is ongeveer 6400 calorieën. Verder at hij nog ontbijt, avondeten, drinken en andere tussendoortjes. Maar desondanks is het de ondernemer heel aardig gelukt om af te vallen, want Peter is al een gewicht van 10 kilo kwijt en hoopt nog 20 kilo verder af te vallen.

Bron: Showmag

Beeld: YouTube Omroep PowNed