Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Peter en Nicol in Tanzania zorgen voor plaatsvervangende schaamte: “Respectloos!”

peter nicol Tanzania

Massa is Kassa is ondanks alle strubbelingen tussen Peter Gillis en Nicol gewoon nog op televisie te zien. Onlangs waren ze nog op bezoek in het Afrikaanse Tanzania om een mooie trip te maken. Een reis naar Tanzania betekent natuurlijk ook dat ze op safari gaat én de lokale bevolking ontmoeten. Kijkers hadden liever gezien dat ze dat niet hadden gedaan. En dat snappen we: het schaamrood staat ook op onze kaken.

Peter Gillis

Peter Gillis en zijn vriendin Nicol verblijven dus in Tanzania, Afrika en op één van de plekken waar ze zijn wordt hen gevraagd om traditionele kleding te dragen. Peter krijgt zelfs de kans om deel te nemen aan een traditionele dans met de lokale gemeenschap. Al met al leiden alle ontmoetingen en plekken tot nogal… bijzondere beelden en opmerkingen van Peter en Nicol. De reacties onder de video van kijkers liegen er in ieder geval niet om.

Reacties

Zo komen er reacties voorbij als: “Er zijn van die momenten in je leven dat je je afvraagt, wat ben ik in vredesnaam aan het doen, of kijken in dit geval, dit is zo’n moment”, en “Beetje meer respect voor die mensen mag ook wel.” en “Kom op bolle.. Wat meer respect.. Dit is gewoon sneu..” We willen je vooral niet te veel spoilen voor de volgende beelden, maar bereid je voor op een hoog cringe gehalte:

Check ook: PETER GILLIS IN DE PROBLEMEN? ‘GEEN NIEUW SEIZOEN MASSA IS KASSA, NICOL WIL PETER VERLATEN’

Bron & beeld: SBS6

You May Also Like