Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

PETA roept vrouwen op tot gemeenschapstaking tegen mannen die vlees eten

Dierenwelzijnsorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) heeft een nieuw idee bedacht om mannen te overtuigen om veganist te worden. De groep denkt dat als vrouwen in een gemeenschapstaking gaan tegen vleeseters, dat het keerpunt kan zijn dat mannen nodig hebben om op te geven carnivoren te zijn.

‘Giftige mannelijkheid’

Volgens The Telegraph zei PETA dat de gemeenschapstaking zou kunnen helpen ‘de wereld te redden’ en een einde te maken aan ‘giftige mannelijkheid’. Daniel Cox van PETA Duitsland zei dat mannen wakker moeten worden en de tofu moeten ruiken. “We kennen ze allemaal, de vaders uit de voorsteden met bierflessen en barbecuetangen die 70 cent worstjes sissen op hun grill van 700 euro”, zei hij (via The Telegraph).

PETA’ ‘seksistisch’ ?

PETA’s oproep voor een seksverbod voor mannen heeft tot verontwaardiging geleid, waarbij sommigen het idee als ‘seksistisch’ bestempelden.

Conservatief parlementslid Alicia Kearns vertelde LBC-radio: “Het voedt gewoon alle ergste verhalen van de jaren ’90 dat vrouwen seks gebruiken, het is niet iets waar ze van genieten, dat ze het als een instrument tegen mannen zouden moeten gebruiken.

“Het is ook ongelooflijk gericht op heterorelaties.”

Ze voegde eraan toe dat dit weer een voorbeeld was van PETA’s ‘schoktactieken’.

In Duitsland vertelde een braadworstverkoper aan de krant Bild: “Ik ben sprakeloos, volledig geschokt door deze verklaring. Ik verkoop braadworst professioneel en er komen meer vrouwen dan mannen naar me toe.

“Ik zou een groot probleem hebben als mijn man geen seks meer mocht hebben.”

Het ziet er niet naar uit dat PETA’s wensen snel door de massa zullen worden overgenomen, dus moeten ze misschien terug naar de tekentafel om een ​​nieuwe manier te vinden om mensen te overtuigen om vlees op te geven.

Bron: Ladbible
Beeld: Pixabay

You May Also Like