Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Passagiers in shock nadat vliegtuig face-to-face stoelen blijkt te hebben

face to face stoelen vliegtuig

Ben je ooit op een vlucht geweest waar de stoelen naar elkaar toe gericht waren? Waarschijnlijk niet, velen van ons zullen het mee eens zijn: liever niet! Tenzij je het geluk hebt om een stoel in de eersteklas te bemachtigen, zijn er niet veel positieve aspecten aan vliegen. De bestemming is waar het werkelijk om draait, en zeker niet om het gebrek aan beenruimte, het twijfelachtige eten of de verschillende geuren en geluiden die afkomstig zijn van je medepassagiers.

De uitdaging van direct oogcontact

Misschien is een van de weinige goede dingen aan vliegen dat je gedurende de tijd in de lucht meestal wat tijd voor jezelf kunt hebben. Je kunt je koptelefoon aansluiten en iets op het scherm voor je bekijken, of gewoon genieten van wat snacks tijdens de reis, in de wetenschap dat niemand echt gemakkelijk en direct zicht op je heeft tussen de rijen stoelen. Tenzij je op een vliegtuig zit met stoelen die naar elkaar toe gericht zijn, tenminste.

Vliegtuigen met dit soort zit-opstelling zijn natuurlijk niet gebruikelijk, maar ze bestaan wel, en enkele TikTokers zijn hier om het te bewijzen. Een gebruiker genaamd Megan deelde deze week haar ervaring met de stoelen die naar elkaar toe gericht zijn en schreef: “Ik ben nog nooit eerder op een vlucht als deze geweest…” Duidelijk niet onder de indruk van de opstelling voegde Megan toe: “WAAROM.”

Reacties op face-to-face vliegstoelen

De onthulling van het zitplan heeft mensen geschokt achtergelaten, waarbij iemand schreef: “Ik ga die vlucht niet nemen, ik raak al in paniek als ik naast een vreemde zit.” Iemand anders voegde toe: “Een nieuwe angst ontdekt.” Een derde persoon vroeg Megan met welke luchtvaartmaatschappij ze vloog, zodat ze ‘nooit bij hen zouden boeken’. Voor het geval je je afvroeg, antwoordde ze dat het een ‘regionale luchtvaartmaatschappij in Zweden’ was. Dus als je ooit van plan bent om in Zweden te vliegen, is het misschien verstandig om eerst het zitplan te controleren.

Een andere TikToker deelde vorig jaar zijn eigen ervaring met een vlucht waarbij de stoelen naar elkaar toe gericht waren, hoewel ze er wel iets gelukkiger uitzagen om wat mensen te hebben om mee te praten in het vliegtuig. “De eerste keer op een vlucht met stoelen die naar elkaar toe gericht zijn in de eerste twee rijen”, schreven ze. Waarschijnlijk valt het wel mee, als je met mensen reist die je kent. Maar laten we eerlijk zijn, is er echt zoveel tijd die je wilt besteden aan het staren naar iemands gezicht. Bekijk hieronder een video over soortgelijk design zitstoelen:

Beeld: YouTube

Check ook: Man bedenkt geniale oplossing voor stinkvoeten-overlast in het vliegtuig

Bron: Ladbible

You May Also Like