Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Passagier stuurt per ongeluk foto van z’n blote japie naar iedereen in vliegtuig

foto

Het is misschien niet het eerste waar je op zit te hopen als je een vliegtuig binnenstapt: het ontvangen van een dickpic. Toch overkwam het de passagiers op een vlucht van Southwest Airlines in de VS. De foto was gemaakt en verstuurd door medepassagier ‘Larry’.

Vlucht

Op de foto is een naakt geslachtsdeel te zien dat verwend wordt door een vrouw. Iemand uit dezelfde rij als Larry merkte hem op. Larry bleef naar de foto kijken terwijl er achter hem een kind en een tiener zat. De persoon in de rij van Larry trok aan de bel bij het personeel en na de landing werd de man meegenomen.

Foto

Larry verstuurde de foto via Airdrop, een functie op iPhones die het mogelijk maakt om foto’s te delen met mensen die hier toestemming voor geven. Larry besloot de foto dus gewoon naar ieder mogelijke slachtoffer te sturen. Hoe het eraan toe gaat met Larry is onbekend. Tsja, je moet wat om een onvergetelijke vlucht te hebben. Mocht je binnenkort op een vlucht van Detroit naar Denver zitten, dan moet je dus even twee keer nadenken voordat je wat op je Airdrop ontvangt…

Bron: HLN
Beeld: Unsplash

You May Also Like