Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Passagier filmt hoe monteur last minute de vleugels aan elkaar plakt met tape

vleugels tape

Heb je vliegangst, dan vereist het heel veel moed om toch in een vliegtuig te stappen. Maar wat doe je als je opmerkt dat een medewerker van een vliegmaatschappij, enkele minuten voor vertrek bezig is de vleugels van het vliegtuig te beplakken? Dat is zeker geen goed teken. Op TikTok gaat een passagier viraal, omdat ze dit alles mocht vastleggen.

Last minute reparatie

 TikTok, gebruiker @myhoneysmacks uit Alabama, filmde vanuit haar stoel hoe een monteur last minute de vleugels aan het beplakken was, terwijl het vliegtuig geparkeerd stond op de internationale luchthaven van Nashville. Om deze redenen liet ze weten dat ze Spirit Airlines niet langer zal gebruiken. De luchtvaartveiligsheidsadviseur verklaarde dat mensen Speed tape vaak verwarren met duct tape. In dit geval ging het om Speed tape die om de vleugels van het vliegtuig geplakt werd. Dit is een op aluminium gebaseerde tape die is ontworpen voor tijdelijke en kleine reparaties aan vliegtuigen. ‘Dit is precies de reden waarom ik niet met Spirit vlieg. Het maakt me niet uit of het vliegtuigband is of niets,’ aldus de vrouw.

“Ik vlieg alleen nog maar met Southwest.”

Ondanks het Speed tape was, was de vrouw er niet al te blij mee; “Het feit dat je het vliegtuig zelfs moet dichttapen, en dan doe je het terwijl mensen op de vlucht zitten en we je niet kunnen zien? Dat is de reden waarom ik niet met Spirit zal vliegen,” zei ze. “Nu Southwest, dat kan ik doen. Maar Spirit? Nee hoor,” De video met ondertitel: “Ik vlieg alleen nog maar met Southwest.” is intussen al miljoenen keer bekeken. Wat denk je? Overdrijft ze of heeft ze gelijk?

Check ook: PASSAGIER STUURT PER ONGELUK FOTO VAN Z’N BLOTE JAPIE NAAR IEDEREEN IN VLIEGTUIG

Bron & beeld: Braw

You May Also Like