Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Pakketbezorger heeft een k*tdag en schuift dat niet onder stoelen of banken

pakketbezorger

Het leven van een pakketbezorger gaat natuurlijk niet altijd over rozen. Pakketbezorgers moeten megaveel pakketjes bezorgen in eigenlijk een te korte tijd. Het is natuurlijk al helemaal ergerlijk als niemand de deur opendoet en je de volgende dag weer langs moet komen. Het overkwam deze pakketbezorger wéér en deze dag was de druppel die zijn emmer deed overlopen en dat schuift hij niet onder stoelen of banken.

Pakketbezorger

De Nederlandse bezorger moest weer één van zijn pakketjes bezorgen, maar wederom stond hij weer voor een dichte deur. Dit keer is hij het spuug- en spuugzat! En dat mag iedereen weten. Dat doet hij dan ook zonder schaamte. Via een ringbell (een bel met een camera) is te zien hoe de postbode compleet uit zijn slof schiet.

Boos

We weten natuurlijk niet hoe zijn hele dag is verlopen, maar we weten wel dat hij absoluut zijn dag niet heeft. Dan krijgt hij ook nog te maken met zo’n ring bell waardoor de video op TikTok inmiddels meer dan 91.000 keer is geliked en zelfs 1,1 miljoen keer is bekeken. En dat allemaal binnen één dag. Je kunt de TikTok-video hieronder bekijken!

You May Also Like