Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Overheid verkoopt New Kids-achtige Opel Manta voor een prikkie!

new kids

Ben je een fan van de New Kids en heb je altijd al willen rijden in de legendarische Opel Manta van Rikkert? Dan hebben we goed nieuws voor je! De overheid biedt een iconische Opel Manta te koop aan bij Domeinen Roerend Zaken, al is het er misschien eentje met een dubieus verleden.

opel manta new kids

New Kids

De Opel Manta is misschien niet de meest bekende auto, maar voor fans van de New Kids is deze auto legendarisch. Het is dan ook niet verrassend dat deze knalrode bolide ons doet denken aan de avonturen van de Brabantse vriendengroep. Het is niet bekend waarom deze auto in beslag is genomen, maar we weten wel dat de laatste keuring geldig was tot april 2021. Dat betekent dat deze auto tot 2021 nog op de weg reed.

Opel Manta

De Opel Manta lijkt veel op de Ferrari Testarossa, maar dan zonder het hoge prijskaartje. Met zijn vuurrode looks en stoere uitstraling is deze auto een echte eyecatcher. En wie weet, misschien voel je je wel net als Rikkert wanneer je achter het stuur kruipt. Als je het echt goed wilt aanpakken, trek dan je trainingspak aan en zet de muziek van de New Kids op. Bieden doe je hier!

Bekijk de foto’s hieronder:

Check ook: NEDERLANDSE OVERHEID VERKOOPT IN BESLAG GENOMEN FERRARI’S EN SUV’S

Bron & beeld: Domeinen Roerend Zaken

You May Also Like