Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Overheid verkoopt exclusieve Rolex-horloges met dubieus verleden een prikkie!

rolex overheid

De Nederlandse overheid heeft een aantal exclusieve Rolex-horloges op de markt gebracht via een openbare veiling. Deze horloges zijn in beslag genomen en worden nu verkocht om schulden of boetes af te lossen, en hebben dus een dubieus verleden. Hoewel de afkomst van de horloges in het midden blijft, zijn de twee beschikbare modellen, de Yacht-Master in goud en platina, prachtige items waar geen enkele pols verkeerd mee zal staan.

#1. Yacht-Master – Goud

De Yacht-Master in goud, met modelnummer 16623, heeft een gouden lunet, een blauwe wijzerplaat en een gouden Oyster-band. Op het moment van schrijven is het hoogste bod op deze Rolex € 8.431, een flink bedrag dat nog steeds lager is dan de €10.000 tot €15.000 die je gewoonlijk zou moeten betalen voor een tweedehands exemplaar van de Yacht-Master.

Rolex
Afbeelding: Online Veilingmeester

#2. Yacht-Master – Platina

De Yacht-Master in platina, met modelnummer 116622, heeft een stalen kast met een draaibare lunet gemaakt van platina. Net als het gouden model heeft deze Rolex een blauwe wijzerplaat en een Oyster-band, maar zonder de gouden afwerking. Normaal is een dergelijk tweedehands model goed voor ruim 13.000 euro. Het hoogste bod op dit horloge is momenteel € 8.151.

Afbeelding: Online Veilingmeester

De veiling sluit op 26 januari om 20.37 uur voor het gouden model en 20.33 uur voor het platina model. Interesseerden kunnen een bod plaatsen via de veiling van de Nederlandse overheid. Houd er wel rekening mee dat de horloges geen certificering of doosje bij zullen bevatten, maar dat de prijs wel een stuk lager ligt dan de normale marktwaarde. Je kunt hier een bod uitbrengen voor de Yacht Master goud en hier voor de Yacht Master Platina.

Check ook: Rolex blijkt betere investering te zijn dan aandelen en vastgoed  – SGXL.NL

Bron: Manners
Beeld: Unsplash

You May Also Like