Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Overheid veilt Harley Davidson-motoren met dubieus verleden voor spotprijsje!

harley davidson

Altijd al droom gehad om een Harley Davidson te bezitten, maar moet je hier wel heel lang voor sparen? Dan komt je droom misschien sneller uit dan je denkt! De Nederlandse overheid veilt namelijk twee Harley Davidson-motoren waar ook jij op kunt bieden. Oh ja, het zou kunnen dat deze misschien een ietwat dubieuze vorige eigenaar hebben gehad, maar wat geeft het!

Harley Davidson

Eens in de zoveel tijd plaatst onze overheid verschillende auto’s, motoren en nog veel meer op Domeinen Roerende Zaken (DRZ). Dit zijn vaak items die dubieuze eigenaren hadden. Omdat het zonde is om dure dingen weg te gooien, kiest de overheid ervoor om deze producten te veilen. Zo ook twee Harley Davidson-motoren! Zie hieronder welke.

#1.

De eerste Harley Davidson FLHX komt uit 2003 en kent ruim 25.000 kilometers. De motor heeft nogal een bijzondere neus die je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt. Het addertje onder het gras? Er is geen sleutel beschikbaar. Mocht je een beetje handig zijn, dan kun je dit vast zelf fixen!

#2.

De tweede Harley Davidson is van het type FLSTC en komt ook uit 2003. De motor heeft een onbekende kilometerstand. Deze motor lijkt een stuk meer op de normale Harley Davidson-motoren zoals je ‘m kent. Ook deze motor heeft geen sleutel.

Meebieden doe je hier!

Check ook: NEDERLANDSE OVERHEID VEILT KLASSIEKE CHEVROLET IMPALA MET DUBIEUS VERLEDEN

Bron & beeld: DRZ

You May Also Like