Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ouders geschokt na beelden van pestende stagiaire op kinderdagverblijf

stagiaire kinderdagverblijf

Wanneer je voor een opleiding kiest waarbij je wordt opgeleid tot iemand die met kinderen werkt, dan mag je toch verwachten dat je kinderen in ieder geval leuk vind. Mensen zijn dan ook geschokt nadat er beelden verschenen van een stagiaire op een kinderdagverblijf die de kinderen aan het pesten is.

Ongepaste video’s

De beelden zijn afkomstig van kinderdagverblijf Kindergarden Stadstimmertuin in Amsterdam, waar de 19-jarige stagiaire werkzaam was. Met de nadruk op WAS. De dame zette namelijk zonder toestemming van haar begeleidster video’s op Snapchat en TikTok, waarop de kinderen herkenbaar te zien waren en waar ze zich nogal ongepast gedroeg tegenover de kleintjes. De dame werd dan ook ontslagen.

Strafbare feiten

Het moge duidelijk zijn dat ouders van kinderen op het kinderdagverblijf nogal geschokt zijn door de beelden. Momenteel wordt er naar de zaak gekeken, om te kijken of er strafbare feiten zijn gepleegd. Kindergarden Stadstimmertuin bereidt een aangifte voor. De dame in kwestie zegt heel veel spijt te hebben en verleent haar volledige medewerking aan het onderzoek.

Check de beelden van de pestende kinderdagverblijf-stagiaire hier:

Check ook: 17 keihard falende stagiair(e)s die maandag niet meer terug hoeven te komen (sgxl.nl)

Bron en beeld: Skoften

You May Also Like