Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Oude vriend haalt uit naar Tino Martin: ‘Ik hoor niks meer van hem’

Wanneer je als vrienden uit elkaar groeit kan het best pijnlijk zijn. Dit kan verschillende redenen hebben en geloof me, we zullen het allemaal meemaken in ons leven, net zo Tino Martin en Wesly Bronkhorst. Wesly hoort helaas niks meer van Tino… Waarom dat zo is?

‘Ik hoor niks meer van Tino’

Tino Martin en Wesley Bronkhorst waren jarenlang super goeie vrienden. Maar de laatste wijn lijkt daar niks meer van over te zijn. “Dat we bij elkaar langs gingen, had niks met zakelijk contact te maken. Voor mij was Tino een vriend. Maar als ik hem nu zie, is het anders tussen ons. Het is geen vriend meer. Anders was hij zondag ook wel op mijn 40ste verjaardag geweest.” aldus Wesly tegen weekblad Weekend.

“Als Tino metselaar was geweest, was het anders gelopen…”

Als vrienden gun je elkaar natuurlijk alles. En al beoefen je dezelfde carrière, dat moet geen reden zijn om geen contact te hebben. Maar waarom hebben ze geen contact meer volgens Wesley: “Ik denk dat als hij metselaar was geweest, het anders was gelopen. Dan waren we zeker nog buddy’s geweest en op diezelfde voet met elkaar doorgegaan. We deden de leukste dingen met elkaar. Nee, op mijn verjaardag heb ik helemaal niets van hem gehoord. Jammer.”

Bron: Ditjes en Datjes
Beeld: Facebook

You May Also Like