Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Oud krot op Funda zorgt voor ongeloof: ‘4 ton voor een bak ellende…!’

krot funda

Het leven momenteel in een bizarre tijd wat betreft de woningmarkt. Terwijl sommige huizen voor astronomische prijzen worden verkocht, worden andere als bouwvallen aangeboden voor een belachelijk hoge prijs. Neem bijvoorbeeld dit zogenaamde “renovatieproject”.

krot funda

Funda

Het “renovatieproject” staat te koop voor bijna vier ton! Nu horen we je denken: “Maar wat krijg ik dan voor die vier ton?” Nou, niet veel zullen we verklappen. Het huis is zo oud dat het lijkt alsof het al sinds de middeleeuwen niet meer is onderhouden. Het dak lekt hoogstwaarschijnlijk en de elektriciteitsbedrading is waarschijnlijk net zo oud als het huis zelf.

Bouwval

Maar er is een lichtpuntje: met een flinke portie humor en verbeeldingskracht kun je deze bouwval omtoveren tot een prachtige woning. Of je kunt het gewoon laten zoals het is en het beschouwen als een uniek stukje geschiedenis. Wie weet, misschien vindt er ooit nog een historische gebeurtenis plaats in dit huis en dan is het opeens een waardevolle plek geworden…

Wel even stofzuigen

Instagrampagina Funda’s Finest postte de woning en volgers kunnen maar nauwelijks geloven wat ze zien. Zo schrijft ene Esther: “Bijna 4 ton voor een bak ellende… The world is crazy!”, en een ander grapt: “Wel ff stofzuigen”.

krot funda
krot funda

Check ook: DEZE VRIJSTAANDE OPKNAPPER OP FUNDA KAN VOOR 165.000 EURO VAN JOU ZIJN!

Bron & beeld: Funda, Instagram Funda’s Finest

You May Also Like