Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Opnames serie over Jaimie Vaes, de vriendin Lil’ Kleine, lopen uit op matpartij

Lil' Kleine, Jaimie Vaes

De opnames van een realityserie over Jamie Vaes, de vriendin van Lil’ Kleine zijn uitgelopen op een vechtpartij, zo meldt onder andere Shownieuws. De opnames, die plaatsvonden op het Spaanse feesteiland Ibiza, zijn voor onbekende tijd stilgelegd na het incident.

lil kliene, jamie vaes

Jaimie Vaes

In de serie ‘In The Vaes Lane’ krijgen de mensen die daar in geinteresseerd zijn een kijkje in het glamourleven van de glamorous Jaimie Vaes, die bekend is van…het zijn van de vriendin van Lil’ Kleine. Daarin zien we bijvoorbeeld hoe ze lekker gaat shoppen en uit eten gaat, samen met haar glamourvrienden en allerlei andere glamourdingen doet. Je begrijpt het al, daarbij kunnen de spanningen natuurlijk flink oplopen.

Uiteraard wordt het incident uitvoerig besproken in Shownieuws. Zo wordt onder meer gezegd: “Discovery+ is op de hoogte van de geruchten maar willen daar nog niet op reageren. Terwijl het management van Jaimie zagt dat dit gerucht uit de lucht kwam vallen en niets te weten van een vermeende vechtpartij.”

Koen Kardashian

Bovendien is er een foto verschenen van Koen Kardashian (buiten glamourland gewoon Koen Pieterszoon), de beste vriend van Jaimie Vaes, die met een blauw oog is teruggekeerd van Ibiza. Zelf verklaarde hij hierover dat hij “tegen een föhn is aangelopen”.  Dat kan natuurlijk gebeuren.

Check hier het fragment uit Shownieuws:

Bron en beeld: AXED.nl

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like