Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Opmerkelijke reactie: Gezochte man corrigeert politie op politiefoto betreffende zijn afkomst

Beeld: Pexels

In een onverwachte wending heeft een gezochte man de aandacht getrokken nadat hij op ludieke wijze reageerde op zijn eigen politiefoto. De opmerkelijke reactie kwam toen de politie de foto online plaatste als onderdeel van hun zoektocht naar de verdachte. In plaats van zich stil te houden, corrigeerde de man de politie op de informatie betreffende zijn afkomst.

Oproep op Facebook

Op een bericht op Facebook deelde de politie van Noord-Wales, Gwynedd North, een politiefoto van de man en vroeg om informatie over zijn verblijfplaats.

Het bericht luidde: ‘Gezocht’! Heb je Kieran gezien? Kieran, 29 jaar oud, oorspronkelijk afkomstig van Anglesey, staat momenteel gesignaleerd. Hij heeft banden met Caernarfon, Bangor en Holyhead’.

Als je hem hebt gezien of informatie hebt over zijn verblijfplaats, neem dan contact op met de politie via onze website of bel 101.”

Gezochte man
Beeld: Pexels

Gezochte man corrigeert politie

In antwoord op de status plaatste een man die beweerde Kieran te zijn: ‘Beste politie van Noord-Wales, ik zal mezelf maandag komen aanmelden. Ik weet dat ik zei vandaag, maar ik moet gewoon mijn zaken op orde krijgen. Ik ben in goede gezondheid en veilig, pleeg geen misdaden en vorm geen gevaar voor het publiek, dus er is geen reden voor agenten om naar me te zoeken’.

En alsof dat nog niet brutaal genoeg was, vertelde hij de agenten vervolgens dat ze het verkeerd hadden over waar hij vandaan kwam.

‘O ja, ik kom oorspronkelijk niet van Anglesey’, voegde hij eraan toe.

De politie reageerde op Kieran en vertelde hem dat hij zich vandaag moest aanmelden – en bood excuses aan voor het verkeerd weergeven van zijn geboorteplaats.

Met een uiterst beleefd antwoord schreef NWP Gwynedd North: “Beste Kieran,

‘Dank je wel dat je contact met ons hebt opgenomen. Onze excuses voor het denken dat je van Anglesey kwam! ‘We zouden het op prijs stellen als je je vandaag bij een agent of politiebureau meldt, maandag lukt niet voor ons’. Echter, dat leek niet te werken voor Kieran, die erop stond dat hij maandag zou komen of anders konden agenten hem ‘komen zoeken’.

Gezochte man
Beeld: Pexels

Bijzondere wending

In een vervolgbericht schreef hij: ‘Blij dat we de kwestie van Anglesey uit de weg hebben en ik blijf liever bij het oorspronkelijke verzoek en ik zie jullie maandag, als dat niet lukt kan ik op geen enkele andere dag, dan zullen jullie me gewoon moeten komen zoeken, onthoud dat jullie me de vorige keer in Conwy hebben gevonden!!

“Ik probeer jullie niet belachelijk te maken door deze openbare opmerkingen te plaatsen, zoals ik al zei, ik ben veilig, gezond en vorm geen gevaar voor het publiek. Bij bekende adressen zal ik niet verblijven, ik wil gewoon mijn zaken regelen, bedankt.”

Update….

Intussen heeft de politie de oproep verwijdert van hun Facebookpagina. De politie heeft een update gegeven die aangeeft dat Kieran in gevangenschap is genomen.

Gezochte man
Beeld: Facebook/HGC Gogledd Gwynedd/ NWP Gwynedd North

Check ook: Vrouw reageert briljant bij aanhouding politie

Bron: Ladbible

You May Also Like