Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ophef rondom Snollebollekes: ‘Kiest TV-opnames boven feesten’

snollebollekes

Wie kent ze niet? De Snollebollekes: het duo dat het altijd goed doet op feesten en partijen. Volgende maand zouden ze optreden op Zomerfeesten Hengevelde, maar Snollebollekes heeft last minute afgezegd vanwege een televisieopname. Daar is de organisatie niet heel erg van gediend.

Afgezegd

Het optreden van Snollebollekes op Zomerfeesten Hengevelde is afgezegd vanwege opnames voor de televisie. Dat kreeg de organisatie onlangs te horen. Het management van Snollebollekes liet weten dat ze een inschattingsfoutje hadden gemaakt in de planning, waardoor meerdere evenementen het nu zonder het iconische duo moeten doen.

Geen excuusfilmpje

De voorzitter van de Zomerfeesten Hengevelde is vooral teleurgesteld dat Rob Kemps geen excuusfilmpje wil maken voor de fans: “Hij is toch groot geworden in feesttenten en kroegen”, zie video hieronder. Gelukkig heeft de organisatie wel een vervanger kunnen regelen. Zanger Donnie zal de Zomerfeesten nu op z’n dak zetten.

TV-opnames boven optreden

“Blijkbaar verkiest Snollebollekes nú TV-opnames boven het optreden op deze feesten”, laat Zomerfeesten voorzitter Kasper Put weten in de Tubantia. “We hebben gevraagd of Rob Kemps met een filmpje de situatie zelf voor zijn publiek zou willen uitleggen, helaas waren ze hier niet toe bereid.”

Bron: Shownieuws
Beeld: Screenshot YouTube Berk Music

You May Also Like