Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ophef om ’te diep decolleté’ koningin Máxima tijdens huwelijk in Jordanië

koningin máxima
Beeld: YouTube

Wanneer we het hebben over de juiste kleding voor elk event dan komen de leden van het Koninklijk huis zeker in je op. Maar toch blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Máxima bleek niet goed over hebben nagedacht, voordat ze haar kleding koos voor een huwelijk in Jordanië. Ze trok dus een ’te diep decolleté’ aan, wat voor ophef zorgde.

‘Te diep decolleté’  

De kroonprins uit Hussein van Jordanië en Rajwa Khalid Al-Saif stapten in het huwelijksbootje, waarbij ook Koningin Máxima werd uitgenodigd. De koningin viel met kop en schouders op, ze droeg een blauwe jurk aan met een ‘diep decolleté’  en trompet mouwen van Luisa Beccaria. Alhoewel de jurk er prachtig uitzag, paste deze volgens sommigen niet bij het evenement. De koningin zou dus rekening moeten houden met de voorschriften van het islamitische huwelijk.

Betere jurk in haar kast

‘Máxima is prachtig, beeldschoon, maar ze heeft jurken in de kast hangen die beter passen bij een Islamitisch huwelijk ;)’, schreef Royalty verslaggever Josine Droogendijk, met eronder een foto van de koningin. In de reacties namen velen het op voor de koningin; draagt de bruid een hoofddoek? Zo niet dan is het geen officieel islamitisch huwelijk. In islamitische landen worden bruiloften waarbij de bruid een hoofddoek draagt islamitisch genoemd, zo niet dan is het een gewoon huwelijk.’ Josine reageerde hierop, waarbij ze aangeeft dat koningin Máxima toch nog rekening had moeten houden, want er hangen betere jurken in haar kast. 

Check ook: OPVALLENDE BROEK KONINGIN MÁXIMA ZORGT VOOR OPHEF: ‘WAT EEN MISSER!’

Bron: loesoe

Beeld: YouTube

You May Also Like