Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Ophef om KFC-bezorger die in eten spuugt omdat hij geen fooi krijgt

bezorger geen fooi

Het bestellen van eten via een bezorgservice heeft tijdens de pandemie een enorme vlucht genomen en is sindsdien populairder dan ooit. Dit betekent echter voor de bezorgers zelf dat het krijgen van fooien flink is afgenomen. Deze KFC-bezorger was hier echter zo pislink over dat hij besloot een flinke roggel achter te laten in de kip die hij moest afleveren en zette de beelden ervan online.

Steeds minder fooien

Mede door de inflatie plus de bezorgkosten, zijn mensen minder geneigd om extra fooi te geven aan de bezorger. Bovendien worden bestellingen vaak al online afgerekend en hebben mensen steeds minder contant geld in huis. Het geven van fooien lijkt dan ook steeds vaker uitzondering dan de regel te zijn.

Speciale saus

In dit geval was er een incident met een bezorger van een KFC-bestelling die zo gefrustreerd was dat hij geen fooi kreeg, dat hij besloot wraak te nemen door een flinke roggel speciale suas aan de kip toe te voegen. Mocht je vanavond dus je eten online besteld hebben, zorg dat je of fooi geeft, of check je eten even op vreemd uitziende toevoegingen.

Check de ranzige beelden van de KFC-bezorger die op de kip spuugt hier:

Check ook: Woedende moeder ontdekt ‘half opgegeten’ pizza na jacht op Domino’s-bezorger – SGXL.NL

Bron: Dailybuzz

Beeld: Takeaway.com

You May Also Like