Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ophef om beelden waarin Peter Gillis die Nicol beledigd: ‘Geen gelijkwaardige relatie’

peter gillis beledigd nicol

Het zal geen nieuws meer voor je zijn dat het flink rommelt in de relatie tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol Kremers. Toch is het Massa is Kassa-koppel officieel nog altijd bij elkaar. Dit is echter ‘voor de bühne’, zo menen velen. Ook een nieuw opgedoken fragment waarin Peter Nicol publiekelijk beledigd laat je afvragen wat ze in godsnaam nog bij hem doet.

Schandalen

De populariteit van Peter en Nicol lijkt met de dag verder af te brokkelen. Dit heeft te maken met allerlei schandalen die er aan de lopende band opduiken. Nicol lijkt te denken dat ze de koningin zelf is en snauwt aan de lopende band de medewerkers van Peter’s Oostappen-parken af. Zelf werd ze op haar beurt weer mishandeld door Peter, die zelf dan weer verwikkeld zit in allerlei witwas-schandalen en andere criminele praktijken.

Ongemakkelijk moment

De Brabantse influencer ‘Frans Bicep’ kwam het koppel tegen in een slijterij, waar hij een ongemakkelijk tafereeltje filmde. Op de beelden kun je Peter horen zeggen: “Ik zet Nicolleke direct even goed krom en dan zeg ik ‘Oes, Boem, Flats!”, waarna de aanwezigen het moment ongemakkelijk weglachen. Frans zette het fragment op Instagram en schrijft erbij: “Geen gelijkwaardige relatie!”

Check het fragment waarin Peter Gillis Nicol beledigd hier:

Bron en beeld Instagram

You May Also Like