Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit handige opblaasbare zitbad bestel je voor een prikkie bij Bol.com!

zitbad bol.com

Niet iedereen heeft de luxe van een grote badkamer met eigen bad, maar er is een oplossing. Dit zitbad neemt minder ruimte dan een ligbad. Je kunt het lekker achter de tuin zetten of gewoon onder de douche gebruiken, daarnaast kan je binnen 5 minuten het bad in elkaar zetten en weer afbreken en het neemt bijna geen ruimte in beslag.

opblaasbare zitbad bol.com

In de achtertuin

Dit zitbad past zelfs in de kleinste badkamer. Bovendien kun je hem ook gewoon lekker achter de tuin zetten of gewoon onder de douche gebruiken. Daarnaast kun je het bad binnen 5 minuten in elkaar zetten en weer afbreken en het neemt bijna geen ruimte in beslag.

opblaasbare zitbad bol.com

Comfortabel zitkussen

Het bad komt met een comfortabel zitkussen. Hier kun je ultiem relaxen na een hele lange en zware werkdag, daarnaast is het bad van HBKS®  voor alle seizoenen geschikt. Het bad is gemaakt van speciaal plastic dat uit 3 lagen bestaat. Hierdoor wordt de warmte of koelte van het water in het bad langer vastgehouden.  Het opblaasbare zitbad is gemaakt van zeer stevig PVC en is prima bestand tegen heet water en badschuim. Het heeft een diameter van 75 cm en een hoogte van 80 cm.

Waar wacht je nog op? Je bestelt het zitbad voor voor een prikkie bij Bol.com: Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like