Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Op deze plek in Nederland kun je een huisje tussen de alpaca’s huren

alpaca

Het lijkt er buiten misschien niet zo erg op, maar de zomervakantie komt heel erg dichtbij. Heb je wel zin om lekker een paar dagen weg te gaan, maar heb je geen zin om 12 uur in de rij op Schiphol te staan? Dan kun je op vakantie gaan in Nederland. Dat kun je dan uiteraard het beste doen op een alpaca boerderij!

alpaca

Alpaca’s

Urenlang in de rij staan op Schiphol is natuurlijk niet het beste begin van je vakantie. Dan kun je net zo goed lekker op vakantie gaan in eigen land. En hoe leuk is het om te overnachten op een camping waar ook nog tientallen alpaca’s rond dartelen? Dit is een once in a lifetime-ervaring.

Zomervakantie

Camping Zonneveld heeft ongeveer 25 tot 35 alpaca’s op zijn camping rondlopen. Hier heb je uitzicht op als je een van de huisjes boekt. Ook is er de mogelijkheid om een alpaca-wandeling of een Feed & Greet te boeken waardoor je echt in contact komt met de alpaca’s. Camping Zonneveld ligt in het Drentse Tiendeveen, dus makkelijk te bereiken vanuit elke plek in Nederland. De huisjes kosten ongeveer 85 – 95 euro per nacht. Dat valt nog reuze mee!

Je kunt hier een overnachting boeken.

alpaca

Bron: Camping Zonneveld
Beeld: Unsplash

You May Also Like