Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Op deze manier Peter Gillis reageert op mishandelingsaanklacht Nicol Kremers

peter gillis

Peter Gillis wordt momenteel geconfronteerd met dwangsommen vanwege verschillende incidenten. Hij heeft een bedreiging geuit naar een onschuldige journalist, is betrapt op wildplassen tegen gemeentehuizen en wordt nu ook aangeklaagd door zijn ex-partner wegens mishandeling. Hij heeft ook nog een rare reactie op de verontrustende zaak rond Nicol, die nu aan het licht is gekomen.

Mishandeling

In mei vorig jaar gingen de eerste alarmbellen rinkelen. Er wordt namelijk gemeld dat Peter zijn toenmalige vriendin Nicol Kremers heeft aangevallen. Hij zou haar in haar rug en neus hebben gebeten. Het blijft even stil, totdat Nicol besluit om de hele smerige zaak met bloederige details naar buiten te brengen. Ze beweert dat hij aan haar haren heeft getrokken, haar tegen de muur heeft geduwd, in haar borsten heeft geknepen en een oorbel recht uit haar oor heeft getrokken. Deze week doet Nicol officieel aangifte tegen haar agressieve ex-partner. Hieruit blijkt dat ze eerder onder druk van Peter een eerdere aangifte heeft ingetrokken. Nu laat ze zich niet langer weerhouden door zijn dreigementen en gewelddadige gedrag en stapt ze vastberaden naar de rechter.

peter gillis afrika

Peter’s reactie

Presentator Bart Ettekoven van Shownieuws meldt dat Peter Gillis eindelijk van zich laat horen. “Het is eigenlijk zijn gebruikelijke reactie wanneer het hem te heet onder de voeten wordt. Hij stuurt een bericht dat hij heerlijk aan het genieten is met zijn vriendin in Maastricht en dat hij eigenlijk niet weet waar Kremers het over heeft,” aldus Bart. “Ja, hoeveel is het waard? Dat weten we niet. We zullen toch de rechtzaak in augustus moeten afwachten.” Een woordvoerder van ‘Massa is Kassa’ heeft wel iets opmerkelijks onthuld. Hij geeft aan dat de hele show drastisch zal veranderen als Nicol de waarheid blijkt te spreken.

Check ook: Heftige foto’s van Nicol verschenen na de mishandeling door Peter Gillis

Bron: loesoe.nl

Beeld: Instagram

You May Also Like