Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Op deze datum komt Game Of Thrones-prequel House of the Dragon uit

game of thrones
Beeld: YouTube HBO Max

In 2019 konden we de laatste aflevering van de HBO-serie Game of Thrones zien. Het einde heeft een zwart gat achtergelaten in ons hart, maar over een paar maanden wordt dat gat toch weer opgevuld. De prequel van de serie – House of the Dragon – is dit jaar nog te zien op HBO Max.

Game of Thrones

De serie Game of Thrones eindigde voor veel mensen niet zoals gehoopt. Het laatste seizoen leek helemaal te zijn afgeraffeld en er waren een hoop vragen onbeantwoord gebleven. Hier ga je nog steeds geen antwoord op geven, maar je kan je wel weer op het Game of Thrones gevoel storten met de prequel House of the Dragon.

House of the Dragon

De prequel House of the Dragon speelt zich ongeveer 300 jaar af voor de verhaallijn van Game of Thrones. De hoogtijdagen van de Targaryen-dynastie staan centraal. Die periode brak een burgeroorlog uit wat leidde tot veel bloederige taferelen. Deze burgeroorlog staat ook wel bekend als The Dance of the Dragons.

HBO Max

George R.R. Martin, de schrijver van Game of Thrones, heeft al een ruwe versie mogen zien: “Oké, ik ben niet echt objectief. Ik, uhm, heb het boek geschreven. Maar ik vond het fantastisch.” Waar moet je zijn om de serie te zien? Vanaf 22 augustus kun jij je weer helemaal in de Game of Thrones-sferen wanen! De serie is te zien op HBO Max.

Bekijk de teaser hieronder.

Bron: Manners
Beeld: YouTube HBO Max

You May Also Like