Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ook Nicol Kremers weer van de markt: ‘I Love You Always Forever’

nieuwe vriend nicol kremers Nicolleke’s nieuwe liefje

Afgelopen week maakte Peter Gillis bekend nieuwe liefde gevonden te hebben, dus kon zijn ex Nicol Kremers natuurlijk niet achterblijven. Via Instagram laat Nicolleke zondag weten ook weer van de markt te zijn.

Iets té toevallig?

Hoewel Peter aangaf dat de twee als ‘maatjes’ uit elkaar waren gegaan, liet het moddergooien natuurlijk niet lang op zich wachten. Nicol werd al snel met andere mannen gespot, en afgelopen week maakte Peter bekend weer onder de pannen te zijn. Toevallig vond hij een dame, Wendy, die wel heel veel op Nicolleke lijkt en hij vond haar toevallig nog net voor de opnames van het nieuwe seizoen van Massa is Kassa. Iets té toevallig, volgens sommigen, die beweren dat de dame gecast is voor de serie.

Forever

Gecast of niet, Nicol meende dat ze na het nieuws niet achter kon blijven, en maakt slechts dagen na het nieuws van Peter en Wendy bekend de liefde van haar leven gevonden te hebben, ene Stephen. Ze post een foto van haar en Stephen in de Spaanse zon met het nummer “I Love You Always Forever” van Betty Who eronder. Dit moet wel forever zijn!

Nicol Kremers

Check ook: Twijfels over nieuwe vriendin Peter Gillis: ‘Relatie is bedacht voor de serie’ – SGXL.NL

Bron: Ditjesendatjes

Beeld: Instagram Nicol Kremers

You May Also Like