Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Ook Disney+ wordt duurder en krijgt advertenties

disney+ advertenties

Disney kondigde vorige week plannen aan om een ​​advertentie-ondersteund abonnementsniveau voor zijn Disney+ streamingdienst te introduceren. Echter ga je wel dieper in de buidel moeten tasten voor je huidige abonnement.

disney+ advertenties

Disney+ 

In ons land mocht Netflix voor een poosje wel praten van succes, vooral omdat ze de enige streamingdienst waren, ze hadden dus geen concurrentie. Nu is daar niet langer sprake van, want naast de welbekende Netflix heb je ook nog keus uit; HBO Max, Disney+ of aramount Plus. MoffettNathanson-analist Michael Nathanson zei: “Netflix heeft het potentieel voor een veel grotere wereldwijde advertentiegroei, maar de binnenlandse advertentiemogelijkheden voor Disney+ lijken groter vanwege een veel lagere startopbrengst per gebruiker (RPU) versus Netflix, een meer ontwikkelde advertentie-infrastructuur, opgekropte vraag, affiniteit met Disney-content en een grotere beschikbaarheid van content waarmee geld kan worden verdiend, aangezien Disney het grootste deel van hun content bezit.”

Meer betalen

Het nieuwe, door advertenties ondersteunde abonnementsniveau van Disney+ zal op 8 december in de VS debuteren voor $ 7,99 per maand, zo maakte het bedrijf bekend. Als die prijs er bekend uitziet, zou dat ook moeten. Dat is wat consumenten nu betalen voor Disney+ zonder de advertenties. Het premiumniveau van Disney+ dat zonder reclame wordt geleverd, stijgt nu met $ 3 naar $ 10,99 per maand, de grootste prijsstijging voor het kanaal sinds het debuut in november 2019. Het verhoogde de prijzen met $ 1 in maart 2021.

Bron: Manners

Beeld: Pexels

You May Also Like