Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

‘Ooggetuige’ geeft details ‘mishandeling’: ‘Peter trok Nicol aan haar haar de auto uit…’

Onlangs maakte Peter Gillis bekend dat hij en Nicol Kremers hadden besloten ‘in goede harmonie’ uit elkaar te gaan. Een verklaring van een ooggetuige werpt echter nieuw licht op de zaak. Nancy, een volger van deze site, vertelt dat het er flink hardhandig aan toeging, toen Nicol haar spullen wilde komen halen op bungalowpark Prinsenmeer.

Nancy, die verklaart ooggetuige te zijn, meldt in een bericht aan deze site dat er meer aan de hand is geweest: “Ik snap wel dat Nicol is gegaan daar… en is opgehaald… heb gezien dat ze in elkaar is getimmerd daaro zondag avond dus ja dat ze haar spullen pakt en vertrekt…. is toch normaal…” Ze beschrijft wat er daarbij gebeurd zou zijn: “Ik heb gezien dat ze (door Peter) uit de auto werd getrokken aan haar haar en dat er een shampoo fles tegen haar aan is gegooid… Ze is toen in volle vaart van het park afgeracet.”

nicol mishandeling peter

In goede harmonie

Het afgelopen jaar was er eentje vol schandalen rond het Massa is Kassa-koppel. Zo werd Nicol diverse keren betrapt met andere mannen, en loopt er momenteel een rechtszaak om een incident waarbij Peter Nicol flink mishandeld zou hebben. Toch werden alle geruchten steevast afgedaan als onzin. Vorige maand gaf Peter toch toe dat ze uit elkaar waren. Op Instagram schreef hij onder meer: “In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan. Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar.”

nicol peter mishandeling

Knalroze Fiat 500

Om dit te onderstrepen, kocht Peter afgelopen week nog een knalroze Fiat 500 voor zijn ex. Toch verschenen er de afgelopen dagen verhalen over hoe Nicol al haar luxe-artikelen, waaronder haar zwarte Mercedes, weer moest inleveren bij Peter. Ze zou vervolgens met een paar koffers in een klein wit autootje vertrokken zijn, zo meldde Reality.fbi. Daarbij zou het echter flink onvriendelijk zijn geworden, zo lijkt het.

Beeld: Instagram

You May Also Like