Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ontwerper achter de BRIT Awards-outfit van Sam Smith legt uit wat het moest voorstellen

Sam Smith
Beeld: YouTube

De kostuumontwerper van Sam Smith heeft de betekenis achter hun bizarre outfit bij de BRIT-Awards uitgelegd. In het weekend sierde de zanger de rode loper in The O2 Arena in een latexnummer dat mensen echt achter hun oren krabde.

Een nieuw beeld van Sam

De opblaasbare outfit van Smith is ontworpen door het in Londen gevestigde modelabel Harri, opgericht door Harikrishnan Keezhathil Surendran Pillai, afgestudeerd aan het London College of Fashion MA. Hij vertelde de outlet: “Sam had de laatste tijd veel haatcommentaar na ‘Unholy’ over hun lichaamsbeeld. Dit is mijn kijk op het vieren van zijn natuurlijke vorm en de schoonheid van jezelf zijn. “Ik wilde een beeld creëren waarin mensen Sam nog nooit hebben gezien.” De ontwerper, die een studio in Londen heeft opgezet na het ontvangen van een UK Global Talent-visum, gaf toe: “Ik zou die rubberen broek nooit verkopen, maar ja, mensen zijn er dol op.” Of ze haten het.

Verdeelde reacties

Het is veilig om te zeggen dat dit wilde kostuum het internet verdeeld heeft achtergelaten. Een persoon op Twitter schreef: “Iemand zette het Octo-loopgeluid over Sam Smith op de rode loper en ik kan niet ademen.” Een ander zei: “Dus blijkbaar is de Brit Awards-outfit van Sam Smith zowel een eerbetoon aan artiesten als David Bowie als een commentaar op de body shaming die ze de laatste tijd hebben gekregen. Terwijl ik het visioen zie, voelt hij [zij] zich nog steeds ongemakkelijk. De outfit doet me denken aan Missy, maar hij geeft niet ‘Supa, Dupa Fly'”. Terwijl een derde opmerkte: “Ik hou misschien niet altijd van de outfits die Sam Smith kiest, maar ik hou van zijn [hun] zelfvertrouwen terwijl ze ze dragen.”

Check ook: Deze carpool karaoke met Sam Smith is wat ons betreft de leukste tot nu toe!

Bron: LADbible

Bron: YouTube

You May Also Like