Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ontvoerd door Aliens: “ik kan bewijzen dat ze bestaan”

Wereldwijd zijn er duizenden mensen die ervan overtuigd zijn dat ze ooit door aliens zijn ontvoerd. Duizenden mensen beweren ooit door buitenaardse wezens te zijn ‘ontvoerd’ naar verre planeten. Daar moesten ze medische en seksuele experimenten ondergaan. Is dat louter fantasie of steekt er meer achter? Laten we horen wat de 58-jarige Russ Kellet te vertellen heeft!

Russ is al 60 keer ontvoert

De 58-jarige Russ Kellett beweert 60 keer te zijn ontvoerd. Hij heeft ook bewijs geeft hij aan. Op een avond zag hij in de tuin rode lichten op het strand in Filey Bay, VK. Daarom wilde hij het grondig onderzoeken.

“Ik ging op een avond het vuilnis buiten zetten, toen ik plotseling een gigantische rode lichtbal zag die werd achtervolgd door twee straaljagers. De wereldbol verdween plotseling achter een wolk. Ik ging weer naar binnen, pakte mijn auto en besloot terug naar buiten te gaan en het te onderzoeken, terwijl ik mijn ogen op de lucht gericht hield terwijl ik naar de kust liep. Ik zag de straaljagers weer en besefte dat ze op weg waren naar wat leek op zes zwevende lichten in het donker. Ik kon niet geloven wat ik zag.”

“Ik dacht dat ik korte tijd weg was geweest. Als ik terugkijk, had ik die nacht heel goed ontvoerd kunnen zijn omdat ik zo dicht bij was van wat er gebeurde. Ik kan me niet herinneren of ik werd meegenomen en ik heb het gevoel dat ik die nacht wat tijd kwijt ben, maar ik denk dat ik het nooit zal weten. Het zou echter niet de eerste keer zijn, want ik ben al 60 keer ontvoerd, de eerste keer toen ik 16 was toen ik op mijn motor naar huis reed. Ik reed door een tunnel die ik nog nooit eerder had gezien en bevond me in een soort tandartspraktijk, met 4,5 meter lange buitenaardse mannen om me heen.”

Bron en beeld: curioctopus

You May Also Like