Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Ontmaskerd: ‘Deze BN’ers zitten er in de Panda en de Krab in The Masked Singer’

the masked singer panda krab

Een van de meest succesvolle tv-programma’s van dit moment is The Masked Singer. Ook vrijdagavond zaten er maar liefst zo’n 2,2 miljoen mensen aan de buis gekluisterd, om vervolgens druk te speculeren over welke BN’ers er in de pakken zitten. De BN’ers die deze keer in de Krab en de Panda zaten, lijkt echter nu al bekend.

The Masked Singer

In het RTL-programma The Masked Singer moeten mensen op basis van hints proberen te raden, wie de Bekende Nederlander is die in een gek pak een liedje zingt. Dit zorgt altijd voor een explosie aan Twitter- en andere social media-reacties, waarin er flink op los wordt gespeculeerd. Een Twitteraar die het al regelmatig bij het juiste eind heeft gehad is Twitteraar MalleMekkert, en die is deze keer resoluut.

De Panda

Allereerst vertelt MalleMelkert wie er in het Panda-pak zit: “De panda is Birgit Schuurman. Opgejaagd voelen; deelname aan hunted. Onderweg; het liedje van Abel natuurlijk waar ze in de videoclip zit. En gek van motoren als je haar insta bekijkt!”

De Krab

Ook met de Krab heeft MalleMelkert geen enkele moeite: “Krab = Ronnie Flex. Bruis van de energie slaat op zijn nummer met Frenna: “Energie!” Geit; Ronnie heeft onlangs “Hap de Geit” ingezongen. De D&D slaat natuurlijk op drank en drugs. Familie op nr.1, hij heeft een reality serie op videoland gehad!”


Bron: Showmag

Beeld: The Masked Singer

You May Also Like