Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man komt er na 12 dagen achter dat vrouw met wie hij getrouwd is eigenlijk een man is

Man ontdekt dat bruid eigenlijk een man is
Beeld: SGXL

Stel je voor: je trouwt met de liefde van je leven, om er vervolgens achter te komen dat alles niet is wat het lijkt. Dit overkwam een Indonesische man die na twaalf dagen huwelijk een schokkende ontdekking deed over zijn bruid.

De onthulling die Indonesië schokte

Na een jaar van online daten en enkele persoonlijke ontmoetingen, was de Indonesische ESH door het dolle heen toen hij zijn vrome partner, Adinda Kanza, ten huwelijk vroeg. Het paar trouwde in een intieme ceremonie op Java, omgeven door de illusie van eeuwige liefde. Echter, de realiteit was verre van sprookjesachtig.

Een huwelijk vol geheimen

Direct na de ceremonie begonnen er vreemde dingen te gebeuren. Adinda hield ESH op afstand met excuses dat ze haar maandelijkse ziekte had gekregen en weigerde haar nikab te verwijderen of interactie met de nieuwe familie. Wat begon als een droom veranderde snel in een nachtmerrie toen ESH besloot dieper te graven.

Man komt er na 12 dagen achter dat vrouw met wie hij getrouwd is eigenlijk een man is
Beeld: SGXL

Man ontdekt dat bruid eigenlijk een man is

Zijn onderzoek leidde tot een verbijsterende ontdekking: Adinda’s “ouders” waren springlevend en onthulden dat Adinda hun zoon was, die zich sinds 2020 als vrouw identificeerde. Dit nieuws sloeg in als een bom en wat volgde was nog verrassender. De politie bevestigde dat Adinda de stem en manieren van een vrouw had, waardoor zelfs de trouwfoto’s geen vermoeden van bedrog wekten.

Man ontdekt dat bruid eigenlijk een man is
Beeld: Pexels Inzmam

Juridische gevolgen en culturele shock

Na de Huwelijksonthulling werd ESH gearresteerd. Hij gaf toe dat hij plannen had om de familie van Adinda te bestelen, wat hem mogelijk vier jaar gevangenisstraf kan opleveren. Deze zaak heeft niet alleen persoonlijke, maar ook culturele shockgolven veroorzaakt, en roept vragen op over identiteit en bedrog in relaties.

Dit verbijsterende verhaal van een huwelijksonthulling toont aan hoe complex en onvoorspelbaar relaties kunnen zijn, vooral in een wereld waar online identiteiten gemakkelijk te manipuleren zijn. Het roept ook belangrijke vragen op over vertrouwen en eerlijkheid in persoonlijke relaties. Hoe goed ken je de persoon met wie je trouwt? Dit incident laat zien dat de waarheid soms vreemder is dan fictie.

Check ook:

You May Also Like