Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onherkenbaar: ‘Te enge’ schoolleraar laat tattoos voor één dag verwijderen

sylvain helaine

Vorige maand hoorde dat basisschooldocent Sylvain Helaine een verbod kreeg om kleuters les te geven, omdat hij er ’te eng’ uit zou zien. De beste man is van top tot teen – zelfs zijn oogballen! – vol getatoeëerd. Nu heeft Sylvain Helaine zijn tatoeages voor één dag laten weghalen en hij is direct onherkenbaar.

Tatoeages

Mocht je Sylvain Helaine op straat zien lopen, zou je niet denken dat hij lesgeeft op een basisschool. Toch is niets minder waar. Nou ja, tot vorige maand dan. Toen kreeg hij een verbod om kinderen onder de 6 jaar les te geven, omdat hij er te eng uit zou zien. Hij zit namelijk helemaal onder de tatoeages en heeft zelfs zijn oogballen ingekleurd.

Sylvain Helaine

Voor en na

Door de discussie die dit opleverde, werd Sylvain nieuwsgierig hoe hij eruit zou zijn zonder tatoeages. In samenwerking met het YouTube-kanaal Truly kwam er een professionele make-up artieste langs die de tatoeages van Sylvain verbloemde. Hij kon het niet geloven hoe onherkenbaar hij eruit ziet: “Ik zie er ziek uit nu. Ik lijk op een pop voor baby’s. Ik wil eigenlijk nu niet naar mezelf kijken. Al zie ik er nog altijd wel knap uit, enkel op een andere manier.”

In onderstaande video kun je zien hoe Sylvain er mét en zonder tatoeages uitziet. Te bizar dit verschil!

Sylvain Helaine

Bron & Beeld: Clint

You May Also Like