Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Ongemakkelijk: LLDL-deelnemer praat alleen maar over zijn ex

lldl

De Lang Leve de Liefde-kijkers konden onlangs zien hoe Patrick (27) en Kylie (29) elkaar ontmoette in het huis waar ze 24 uur met elkaar moesten doorbrengen. In eerste instantie leek alles koek en ei tussen de twee, maar dat veranderde toen Patrick opeens over zijn ex begon. Over dit onderwerp week hij vervolgens niet meer af. Ongemakkelijk…

Lang Leve de Liefde

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gematcht. Vervolgens moeten ze 24 uur met elkaar doorbrengen. Dit kunnen ze uitstellen als er een klik is. Dit gebeurt niet heel vaak, maar die verwachting was er enigszins toen Patrick en Kylie elkaar ontmoetten. Qua uiterlijk vonden ze elkaar oké en tijdens het diner vielen er gelukkig helemaal geen ongemakkelijke stiltes. In de hottub vertelden ze elkaar dat ze interesse in de ander hebben en dit leidde tot een intieme zoen ’s avonds in bed. Kan niks meer misgaan toch? Jawel!

Exen

Patrick bracht namelijk het onderwerp ‘exen’ op en kon daar ook niet meer van afwijken. Zo vertelde hij over de inrichting van haar huis en dat zijn ex-vriendin het niet leuk vindt dat hij aan LLDL meedoet. Wij – en Patrick – twijfelen of de relatie überhaupt over is, omdat hij ‘dat allemaal wel zag in de toekomst’, wait what?! Kylie trok zich hier niet te veel van aan, maar Patrick verpest het waarschijnlijk wel met zijn opmerking in de komende aflevering.

Ongemakkelijk

In de preview zegt hij namelijk het volgende: “Ik heb je verteld over die ex van mij. Ik vind het wel naar dat ik haar pijn ga doen. We zijn niet extreem lang uit elkaar. Zij had hoop dat als het hier niet goed zou gaan, dat ik terug naar haar zou gaan. Maar ja, ik vind je wel heel leuk. (…) Is het wederzijds?” Oei, oei, oei.

Check de 2 fragmenten met Kevin die alleen maar over zijn ex lult hier:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like