Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoekers voorspellen hoe de mens er in het jaar 3000 uit zal zien

mens in het jaar 3000

Ongeveer een jaar geleden deelde een internationaal telecommunicatiebedrijf genaamd TollFreeForwarding hun onderzoek met het publiek over de evolutie van de mensheid en hoe we er in het jaar 3000 allemaal uit zullen zien. De beelden gingen onlangs viraal.

Het Resultaat van het onderzoek

Volgens het virtuele prototype van de groep, “Mindy”, zal de mens een bochel hebben. Daarnaast ook een “tekstklauw”, een dikkere huid, kleinere hersenen, twee ellebogen van 90 graden en een tweede ooglid als bescherming tegen het licht. De wetenschappers schrijven hun voorspelling toe aan de grote hoeveelheid tijd die mensen doorbrengen op hun computers, smartphones, smart watches, videospelconsoles, enz.

de mens in het jaar 3000

Hulp van wetenschappers

Om een nauwkeurige virtuele voorstelling van ‘Mindy’ te maken, riep TollFreeForwarding de hulp in van wetenschappers van derden, zoals Dr. Nikola Djordjevic van Med Alert Help en Dr. K. Daniel Riew van het New York-Presbyterian Orch Spine Hospital. “De manier waarop we onze telefoons vasthouden kan spanning veroorzaken in bepaalde contactpunten, waardoor een tekstklauw kan ontstaan, die bekend staat als cubital tunnel syndroom,” zei Dr. Djordevic. “De elleboog lang gebogen houden, meestal tijdens het vasthouden van je telefoon, kan de zenuw achter de elleboog uitrekken en er druk op uitoefenen.” “Wanneer je op een computer werkt of naar beneden kijkt naar je telefoon, moeten de spieren in de achterkant van de nek samentrekken om je hoofd omhoog te houden,” voegde Dr. K. Daniel Riew eraan toe.

De onderzoekers van TollFreeForwarding werkten tijdens hun studie ook samen met een 3D-ontwerper en een aantal medische deskundigen. TollFreeForwarding begon het onderzoek door verschillende van hun werknemers te interviewen die tijdens hun werk te maken hadden gehad met verwondingen door techniek, zoals een carpooltunnel.

Check hier hoe de mens er over een miljoen jaar uit zou kunnen zien:

Bron & Beeld: vladtv.com, Youtube

You May Also Like