Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onderzoek wijst uit: Mensen met deze auto’s zijn de slechtste chauffeurs

audi slechtste chauffeurs

Er is nog wat discussie over wat voor soort mensen nou de slechtste chauffeurs zijn. Vaak worden dat grappend ‘vrouwen’ genoemd, maar uit onderzoek blijkt dat helemaal niet zo te zijn. Tenzij je een specifiek automerk rijdt, dan wel. Maar dat geldt dan voor vrouwen én mannen! Lees verder om erachter te komen welk automerk je voortaan moet vermijden op de weg.

audi slechtste chauffeurs

Asociaal rijgedrag

BMW-rijders; dit jaar zijn het niet jullie die de titel ‘Slechtste en meest aso-chauffeur’ krijgt uitgereikt. Vorig jaar was jullie jaar, maar dit jaar is er een nieuw merk uitgekozen die deze titel een jaar met eer (of schaamte) mag dragen. 

Brits onderzoek

En *tromgeroffel* dat zijn de mensen die in een Audi rijden: proficiat! Uit Brits onderzoek van Van Monster blijkt dat Audi-bestuurders nooit toegeven dat een ongeluk hun schuld was, staan ze het meest dubbel geparkeerd, zetten hun auto vaak ergens waar het niet mag en maken ook nog eens veel ruzie in het verkeer. Asociaal dus! 

Seat en Mazda

Het onderzoek werd gehouden onder 2.000 autobestuurders. Toch moeten Seat- en Mazda-bestuurders niet te hard lachen, want zij komen ook niet heel positief uit de test. Mazda-eigenaren schijnen er namelijk het meest op los te schelden tijdens een autorit. 

audi slechtste chauffeurs

Check ook: ‘Schelden op andere weggebruikers is goed voor je gezondheid’ (sgxl.nl)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like