Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Onderzoek wijst uit: in deze provincies zijn mannen het grootst geschapen

Iedereen is natuurlijk goed geschapen. Alleen de Friezen en de Zuid-Hollanders zijn groter geschapen. Althans, dat zegt een condoomwebshop op basis van eigen onderzoek onder 25.000 bestellingen. De webwinkel keek naar de bestelde XL-condooms per provincie. 

Zuid-Holland en Friesland zijn groot geschapen

Condooms komen er in allerlei soorten, smaken en vooral maten. Als je per provincie gaat kijken waar de grootste condooms worden verkocht en de hoeveelheid daarvan, kan je een heuse ranglijst in elkaar zetten. De provincie waar de grootste condooms het meest verkocht worden, huist in principe de meeste groot geschapen mannen. Althans, degene die gebruik maken van deze voorbehoedmiddelen. Uit die ‘ranglijst’ blijkt dat de mannen in Zuid-Holland zichzelf groot inschatten en dus ook de grootse condooms in huis halen. Daar zou je dus van kunnen zeggen dat daar de mannen zitten die het meest groot geschapen zijn. Friesland doet ook flink mee in de race en pakt op dit onderdeel de zilveren plak.

Er is een top 12 gemaakte van ‘grootste’ en ‘kleinste’ provincies. Overijssel scoort het slechtst op de ranglijst, de krimpregio staat helemaal onderaan. Mannen met de grootste pielemuis wonen in Zuid-Holland, zo blijkt uit het onderzoek.

Check ook: Onderzoek: kale mannen zijn aantrekkelijker!

Bron en beeld: Showmag

You May Also Like