Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Onderzoek wijst uit: deze supermarkt is het duurst en deze het goedkoopst

supermarkt goedkoopst

We kennen het allemaal wel, de dagelijkse strijd om de boodschappen. Helaas zijn de prijzen van boodschappen in 2023 nog steeds om te huilen. Het lijkt wel alsof je portemonnee aan het einde van de maand harder huilt dan jijzelf na het kijken van een zielige film.

goedkoopste supermarkt

Kassa

Gelukkig heeft het consumentenprogramma Kassa onderzoek gedaan naar welke supermarkten je het beste kunt vermijden als je nog een beetje geld over wilt houden voor een lekker wijntje in het weekend. Kassa plaatste 27 verschillende producten in een winkelmandje bij zes verschillende supermarkten. Ze kozen alledaagse producten (denk aan brood of wasmiddel) van de goedkoopste variant. Ze vergeleken de prijzen met de prijzen van vorige onderzoeken. En wat blijkt? Aldi is de duurste supermarkt! Voor 27 producten geef je hier 66,46 euro uit. Het lijkt wel alsof hun motto is veranderd van ‘Hoog in kwaliteit, laag in prijs’ naar ‘Hoog in prijs, laag in alles wat je eigenlijk nodig hebt’.

Supermarkt

Als je echt goedkoop uit wilt zijn dan moet je bij Dirk zijn. Hun prijzen zijn weliswaar gestegen, maar ze zijn nog steeds de goedkoopste. Voor de 27 producten tik je hier 56,46 euro af. Het geld wat je hier bespaart, kun je gebruiken om eindelijk eens die saaie bank te vervangen of om jezelf te trakteren op iets leuks. Zoals een dagje uit, een nieuwe outfit of een pizza, wat jouw hartje maar begeert. De hele lijst zie je hieronder:

supermarkt goedkoopst

Check ook: VERKEERSBOETES IN NEDERLAND GAAN DRASTISCH OMHOOG DOOR ‘INFLATIE’

Bron: BNNVARA
Beeld: Unsplash

You May Also Like